A megújult panzió és a sokoldalú polcrendszer

Nagy álmunk vált valóra, amikor a barátnőmmel megnyitottuk a saját kis panziónkat. Egy régen bezárt helyet tudtunk megvásárolni a szülővárosunkban – még éppen időben, egész jó állapotban voltak az alapvető dolgok, mint a falak, a tető és az ablakok. Szegények pont a becsődölés előtt egy évvel újították fel.

De azért rengeteg munka volt az egésszel, a bútorokat megette a moly, a szú és mindenféle, bútorra káros állat. Szükség volt rovarirtásra, és még sorolhatnám.

Szerencsére a SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer mindenben a segítségünkre volt. Ezt az egyszerű, gazdaságos és praktikus, csavarmentes, rozsdamentes acélból készült polcrendszert szinte mindenhol fel tudtuk használni. Olcsóbb volt, mint a csavaros kivitel, és könnyű szerkezetes, mégis nagy teherbírású, akár 280 kilót is elbír polconként. Ezt a súlyhatárt mondjuk egyelőre sehol nem használtuk ki, de jó volt tudni, hogy megtehetjük, ha úgy adódik. A polcok 3 és fél centiként állíthatóak, tehát tökéletes az igényeink szerint tudtuk szabni őket. Ezen felül kiegészítőket is tudtunk venni a polcokhoz, úgy mint: oldalfalat, címketartót, műanyag polc paneleket, tárolókat, vagy akár elválasztókat is.

És hogy hány féle területen tudtuk ezt a szuper polcot hasznosítani? El sem hinnéd! Az egész onnan indult, hogy az irodába szerettük volna irattartó állványt és polcot. És akkor megtaláltuk ezt a csodát, a SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszert, ami nemcsak irattárolóként vált be, hanem ilyen polc került az ágyneműraktárba, a konyhai tárolóba, vagyis a kamrába, ebből készült könyvespolc a társalgóba, és a végén még a gardróbok is a hálószobákban.

Talán az utolsó a legmeglepőbb, igaz? Egy acél polcszerkezet, mint ruhásszekrény? Hogy néz az ki? Szerencsére a honlap készítői is gondoltak a kétkedőkre, így egy kis galériában megmutatták a különböző területeken a polcot. Láthattuk raktárban, irattálóként és ruhákkal is. És az a fotó mindenkit meggyőzött, sőt, még a szobák stílusához is ihletet adott. Szerencsére a régi parketták jó állapotban voltak, egy csiszolással és lakkozással újjá varázsoltuk őket, a horganyzott acél polcok pedig mesésen mutatnak a fehér fallal, amit a sarkoknál vörös téglával díszítettünk.

Szóval, csak azt akarom mondani, hogy a SALGÓ POLC | RackingLog polcrendszer életünk legjobb beruházása volt, a dolgozóink is imádják, főleg a kiegészítőkkel, amik nagyban segítik a munkájukat, és a vendégek is nagyon meg voltak vele elégedve, hogy milyen „egyedi” nálunk a ruhatárolási módszer!