Amikor a fürdőszoba láttán vettünk ki egy szobát

A férjemmel elég pörgős életet élünk, sokat dolgozunk, mindig megyünk valahova. Amikor az év egy bizonyos szakában érezzük, hogy túl sok volt a stressz, el szoktunk szökni pár napra egy panzióba vagy szállásra, ahol kipihenjük a napokat. Amikor éreztem, hogy közeledik ez az időszak, elkezdtem az interneten szállást keresni. Végül pedig olyat találtam, amire nem is számítottam.

Az egyik kedvenc részem a szállás keresés közben, a fényképek pörgetése. Tudom, egy jó fotó csodákra képes, de azért sokat elárul a helyről mégis. Ahogy ezeket nézegettem az egyik panziónál, elállt a szavam a fürdőszoba láttán. A fürdőszoba ötletek képekkel még jobban átjönnek, engem pedig azonnal elvarázsolt. Azonnal tudtam, hogy élőben is látnom kell.

Gyorsan kivettünk egy szobát, és mire észbe kaptam, már robogtunk is a panzió felé. Amikor bejelentkeztünk, nem bírtam ki, hogy ne kérdezzem meg a recepcióst, honnan jött az ötlet a fürdőszoba berendezéséhez. A lány elmosolyodott, és elmondta, hogy már nagyon sokan megdicsérték ezt a részét a szobának. Ajánlott is egy oldalt, ahonnan ők is sok jó ötletet szereztek. Nem csupán a kinézet, de a megvalósítás terén is.

Fürdőszoba ötletek képekkel sokkal könnyebben elképzelhetőek és sokkal egyszerűbben kap így az ember ihletet, így én is végig pörgettem az oldalt. Nem csak jó kis leírásokat, hasznos tippeket kaptam, de látványban is volt honnan meríteni.

A fürdőszoba ötletek képekkel érnek el igazi hatást, ezen az oldalon pedig igazán szép és stílusos képek segítettek elképzelni, milyen legyen a leendő fürdőszobánk megjelenése.

A férjem azért jelezte, hogy jó lesz elszakadnom a géptől és a fürdőszobától, hiszen pihenni érkeztünk. Ilyen környezetben nem is volt nehéz.

Amint haza értünk, azonnal tudtam, eljött az ideje a fürdőszoba felújításnak. Átnéztem a weboldalt, hogy miként álljak neki. A fürdőszoba ötletek képek segítségével már bele égtek a fejembe és nagyjából tudtam, mit szeretnék. Csak még azt nem, hogy hogyan.

Nem is tudtam mennyi mindenre oda kell figyelni, amikor felújítjuk a fürdőszobát. El kell dönteni kád vagy tus, hogy milyen színű csempét akarunk. Nagyon jó volt, hogy az oldalon a fürdőszoba ötletek képekkel voltak illusztrálva, így azért volt hova nyúlni, amikor kicsit elakadtam. Végül miután átnyálaztam az összes magazint és a netet is, lassan kialakult bennem a végleges kép.

Ezután jöhetett a kevésbé profán része: a méretek, az elhelyezés, miből mennyi kell. Mert bizony ez sem mindegy. Sikerült mégis a lista mentén haladni és mindent beszereztünk a tökéletes fürdőszobához.

Amikor elkészült, alig akartam hinni a szememnek, pont olyan lett, mint amilyennek elképzeltem, hála a panziónak és weboldalnak.