Új hobbim lett, amíg zárva volt a panzióm

A feleségem és én évek óta panziót vezetünk egy vidéki városban. A legtöbb kiránduló a helyi stand és aquapark miatt érkezik ide, nekik nyújtunk szállást a nyáron, télen pedig azoknak, akik a termál medencére és a forró szaunára vágynak. Azonban most a helyzet úgy hozta, hogy be kellett zárnunk hosszú hosszú hónapokra, hogy ezzel is hozzájáruljunk egymás egészségének megőrzéséhez. Ez idő alatt új hobbim lett, én így foglaltam le a sok felszabadult időmet. A feleségemmel együtt belevágtunk házi készítésű krémek, kozmetikumok gyártásába, persze csak kis mennyiségben, de akár eladásra. Ennek az egésznek az alapját egy honlap adta, méghozzá a humanityaruhaz.hu.

Ez a cég 2013 óta működik, és szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik szappanokat, krémeket, kencéket készítenek. Tudni kell még róluk, hogy teljesen öko, környezetbarát alapanyagokat forgalmaznak, tehát ez egy igazi zöld vállalkozás, akik ráadásul segítenek a vásárlóiknak is környezetbaráttá válni, és átállni az öko életmódra. Hazánkban ők az egyik legnagyobb natúr kozmetikumokat és alapanyagokat, illetve hasonló termékeket forgalmazó cég. Az elmúlt években több, mint 50.000 rendelést teljesítettek. A vállalkozás honlapján található termékek 100%-ban kiválóak, és a minőségük tagadhatatlanul tökéletes. Ezeket több nagy európai beszállító biztosítja, és a tapasztalatuk a garancia a minőségre. Számomra nagyon szimpatikus még, hogy a cégnek egy konkrét akcióterve van arra, hogy hogyan lesz egyre és egyre környezettudatosabb, és számokban is meglátszik, nagyon is van eredménye.

A kínálatukban megtalálhatóak termékek szappankészítéshez, natúr kozmetikumok, kencék előállításához, fürdő, illetve hajápoló kozmetikumokhoz alapanyagok, konzerválók, vitaminok, olajak, vajak, illóolajok, tárolóeszközök, illetve környezetbarát tisztítószerek, és ezekhez alapanyagok. Magyarul minden ebben a kategóriában. Az áruház korrekt áron, és gyorsan szállít kiváló minőségű termékeket az olyan felhasználókhoz, mint amilyenek most mi is lettünk a párommal.

Legutóbb éppen teafa 100% tisztaságú illóolajat vásároltunk nagyobb tételben, a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalról. Elsősorban fertőtlenítő és immunrendszer serkentő hatása miatt vásároltuk ezt, de jó még körömgomba ellen, pattanások ellen, valamint vírusölő, sebgyógyító és köptető hatása is van, csak hogy néhányat említsek. A https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalon minden jó hatása le van írva, ami még egy plusz pozitívum a webshop mellett. Ugyanis nem csupán eladják, forgalmazzák a termékeket, hanem nagyon nagyon részletes tájékoztatót is írnak róluk. Erre az említett oldal is nagyon jó példa, de valahol kifejezetten elkészítési útmutatók is vannak.

Hihetetlen, hogy ez lett az új hobbink, de ez a környezetbarát, öko életmód teljesen magával ragadott minket. Nagyban köszönhetjük ezt ennek a webshopnak is, akik ehhez minden támogatást megadtak, és amiért olyan vonzóvá tették ezt az életmódot. Küzdjünk együtt a természetért!