A nyaralás alatt is a pelenkavásárláson járt az eszem

Végre elég nagy volt már a kislányunk ahhoz, hogy egy hosszúhétvégét bevállaljunk vele a közeli panzióban. Jól viselte az utazást, azonban egy gond az utunkba állt: odafelé hiába álltunk meg 3 üzletnél is, mindenhol szinte üres volt a babapelenkás polc. Volt még valamennyi nálunk, a hétvégét kihúzzuk vele, de ha hazafelé sem találunk, akkor nem tudom, mit csinálok.

Ez a pelenka téma az első perctől fogva nagy kín volt nekünk. A gyermekem érzékeny bőre miatt csak a kiemelkedő minőségű pelenkát tudjuk venni, ami sokszor nem elérhető a boltokban, mindig elkapkodják. Ahogy erről beszélgettünk reggeli közben, az egyik pincér meghallotta a témát, és kedvesen ajánlotta, hogy nézzünk szét a Bababolt, gyermekáru | LORD Shop oldalon.
Félt, hogy tolakodónak fogjuk érezni a felajánlását, de én kifejezetten örültem neki.
Az említett webshop elsőre is remek benyomást tett rám. Szép, igényes megjelenés, könnyen átlátható kategóriák. Mielőtt a pelusokra tértem volna, szerettem volna kicsit utána nézni a cégnek, ugyanis korábban nem hallottam még róla.
Hihetetlen, de már 1995 óta a piacon vannak. A webshopjukban kiszolgálnak már egy jó ideje lakossági fogyasztókat is, ám eredetileg viszonteladókra specializálva indultak, valószínű emiatt nem ismertem még őket.

Pelenkából rengeteg márka és típus elérhető náluk kezdve az újszülöttektől egészen a tipegőkig.
A sok márka közül a legjobb minőségűt kerestem meg. A leírása meggyőzött, az ára pedig megdöbbentett. Sokkal kevesebb volt, mint amennyit én költök egy hasonló márkára az áruházban! Úgy döntöttem, nem hezitálok, be is raktam a kosárba.
Természetesen nézelődtem tovább. Rengeteg higiéniai szert is lehet náluk vásárolni. Nem csak a babáknak vannak termékek, hanem a felnőttek is elérhetik az ismert márkákat kiváló áron.

Komolyan mondom, ez a Bababolt, gyermekáru | LORD Shop oldal egy főnyeremény! A rendelés lebonyolítása is pofon egyszerű volt. Házhozszállítási lehetőséget biztosítanak az ország teljes területére. Kinek kell ennél jobb?
A LORD Shop által rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg, és általuk soha többé nem kell majd ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy nincs pelenkája az én csöppségemnek! 

Kíváncsian várom, mi lesz a tapasztalat az itt beszerzett termékekkel kapcsolatban, ám nem gondolom, hogy annak a rengeteg, közösségi médiában nyilatkozó, pozitív véleményű embernek a véleménye mind hazugság lenne! Amit ennyi ember elismer, és szívesen ajánl másoknak, az valóban egy minőségi szolgáltatás lehet!