Rendhagyó nyaralás – idén otthonról lazulunk!

Hová menjünk az idén nyaralni?

Nem nagyon foglalkoztunk a kérdéssel egészen mostanáig: béna az idő, és különben is, ilyen járványos időkben sosem tudhatja az ember, utazhat-e egyáltalán; ha igen, akkor mikor; és hogy milyen kártya meg kiskönyv meg igazolás meg vakcina meg teszteredmény szükséges ahhoz, hogy átengedjék a határon. Bármelyiken.

A Balaton meg úgyis dugig lesz. És különben is depisek vagyunk.

A nyár viszont végül is (minden ellenkező irányú előjel dacára) elérkezett, és a langyos melegben rólunk is leolvadt az ellenállás. Valahol azért mégis ki kéne kapcsolódni idén is.

De hol?

A gordiuszi csomót azzal sikerült átvágnunk, hogy úgy döntöttünk, idén nem utazni fogunk, hanem helyben keresünk magunknak pihentető és szórakoztató programokat. Pár napja aztán a párom azzal jött haza, hogy meg is találta az első célállomást: a Karma Thai Masszázs szalonjait.

Bevallom, én nagyon gyakran „ítélek borító alapján”, ha honlapról van szó, mert eddigi tapasztalataim alapján, ha egy honlap igényes, akkor a szolgáltatás is az lesz. Szerintem ez tükrözi a hozzáállást is, úgyhogy nekem ez fontos. És hát, a karmathaimasszazs.hu oldala, pillanatok alatt átment ezen a rostán. A weboldaluk szerintem kifejezetten szép, átlátható, és jól meg tudja ragadni az ember figyelmét. Teljesen egyértelmű, hogy mit hol lehet megtalálni, ami szintén pozitív, mert csomó olyan oldal van, ahol vagy borzasztó könnyen el lehet tévedni, vagy pedig nem is találjuk meg azokat az információkat, amiket keresünk.

Na, de a lényeg ugye, a masszázs.

A https://karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs rögtön ki is választottunk magunknak egy-egy hatvan perces relaxáló talpmasszázst, a kínálatot böngészve azonban hamar rájöttünk, hogy valószínűleg nem csak a nyári programsorozatunk első célállomását, hanem annak visszatérő, központi szervezőelemét találtuk meg. A talpmasszázson kívül ugyanis (amire egyébként mindkettőnknek égető szüksége van, tekintve, hogy rengeteget vagyunk talpon egész nap) még rengeteg másfajta, kellemesebbnél kellemesebb masszázstípus várja, hogy felfedezzük. A leglelkesebbek viszont kétségkívül akkor lettünk, amikor rátaláltunk a páros masszázsra, ami egy wellness-szálloda kényeztetését nyújtja teljes két órán keresztül. A luxuscsomagban ráadásul olyan extrák is szerepelnek, mint a rózsaszirmok és a csokiszökőkút – valójában el sem tudtam hirtelen dönteni, hogy a kettő közül melyiktől jövök lázba jobban, a csokiszökőkút ugyanis gyerekkori álmom, a rózsaszirmok meg rózsaszirmok, és aki nem romantikázott még rózsaszirmok között a párjával, az nem is tudja, mi fán terem a romantika. (Mondom ezt én – a párom meg alkalmazkodó természet, azon kívül örül, ha engem boldognak lát.)

Stresszoldásra és relaxálásra egyébként nagyon jónak tűnik a vállmasszázs is, ami azon túl, hogy kioldja a görcsös csomókat a vállizmokból, a testtartásunkat is javítja, továbbá fájdalomcsillapító hatású, így kifejezetten jó választás lehet azoknak, akik a stresszt a csuklyásizom megfeszülésén és görcsössé válásán érzik meg elsőként (mint ahogyan például én is).

Mivel azonban a legtöbb problémánk a lábunkkal van, rendszeres vendégei valószínűleg a talpmasszázsnak leszünk – és nem feltétlenül csak a nyári szezonban. Sőt, minél kevesebb lesz a járvány miatti korlátozás, és minél többet futkározhatunk, valószínűleg annál többször vesszük majd igénybe a szolgáltatást, így a https://karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs linket, biztos, ami biztos, rögzítettem is a böngészőm könyvjelző sávjában. Nincs kétségem afelől, hogy szükségünk lesz még rá.

És ráadásul, az áraik is szuper kedvezőek, úgyhogy szerintem ez tényleg egy kihagyhatatlan ajánlat azoknak, akik szeretik a masszázst, azoknak meg főleg, akik még nem próbálták. Garantáltan bele fognak szeretni.