A lefoglalt szálláson is adódhat csőtörés. De mi ilyenkor a teendő?

A nyaralás és kikapcsolódás mindenki számára fontos és mindenki azt szeretné, hogy az a pár nap, amit távol tölt a munkahelyétől és egy úgy környezetbe megy, gondtalanul teljen. Ezért nagyon fontos lehet az is, hogy milyen szállást foglalunk magunknak. Ugyanis ha nem megfelelő a minősége, akkor adódhatnak kellemetlenségek. Nekünk legutóbb csőtöréssel kellett szembesülnünk. Ugyan a szállás jó állapotban volt, ilyen bármikor előfordulhat. Szerencsére nagyon gyorsan gondoskodtak egy új szobáról nekünk, de ez akkor is kellemetlenség volt.

Amikor a saját lakásunkban tapasztaljuk ugyanezt, akkor az még rosszabb tud lenni. Sokáig ilyen nem történt velünk, viszont egyszer ez is bekövetkezett. Nem tudtuk mik a csőtörés jelei, ezért már csak akkor hívtuk ki a szerelőt, amikor már megtörtént a baj.

Ő szerencsére elmondta, hogy mik lehetnek a csőtörés jelei és legközelebb mire figyeljünk. Nem kis feladat volt számunkra az sem, hogy kiválasszuk Budapesten az egyik legjobb víz szerelőt. Ugyanis az interneten nagyon sok szakembert találtunk, de végül a Top Víz Gáz Fűtésszerelő csapatára esett a választásunk. És milyen jól tettük, hogy őket hívtuk a bajban.

Amikor felkerestük őket a csőtöréssel, akkor nagyon segítőkészek voltak. Megkérdezték mit tapasztalunk pontosan majd egyeztettünk egy időpontot, amikor ki tudnak jönni. Mivel sürgős volt a dolog, mert nem akartunk, hogy minden elázzon a házban, ezért még aznap ki is jöttek. Felmérték a helyzetet és nekiláttak a munkának. Szerencsére nem volt szükség alkatrész beszerzésre, ezért azonnal neki tudtak látni.

Körültekintő és profi munkát végeztek. A munkájukra garanciát is adtak, illetve az elvégzett munkáról számlát is kaptam. Ez külön jó hír volt számomra, mert ennek köszönhetően a lakás biztosítóhoz is fordulhatok a kár megtérítésével.

A Top Víz Gáz Fűtésszerelő csapata már több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik és olyan szakemberekből áll, akik nagyon figyelnek a munkájuk minőségére és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyfelük elégedett legyen. A vállalkozás AA minősítést is kapott, ami szinte garantálja a megfelelő és magas minőségű eredményt.

Ha minőségi és jó munkát szeretnél, akkor keresd őket bizalommal!