A panzióban kaptam meg a szépülés eszközét

A szépség minden nő számára fontos, a kor előrehaladtával viszont egyre többet kell tenni érte.
A pihenés fontos szerepet tölt be ebben, ezért is szoktam időről időre beiktatni egy-egy hosszúhétvégét. Ilyenkor sok szépészeti kezelést beiktatok, arcpakolásokat, arcmasszázsokat például. Ezek sokat segítenek, de sajnos az öregedést nem állíthatja meg, a szemem alatti táskák egyre szembetűnőbbek lettek.

A legutóbbi panzióban töltött hétvégémen szóba elegyedtem az ottani kozmetikus hölggyel, és akarva, akaratlanul előtört belőlem a panaszkodás. Mondtam, hogy a szemem alatti táskák már megkeserítik az életem, és már nagyon szomorú vagyok miattuk, ugyanis semmilyen megoldást nem találok, kés alá pedig nem szeretnék feküdni.

A kozmetikus nagyon kedves volt velem, bizonyára megszokta már a vendégek kezelés közbeni panaszait. Mondta, hogy nem kell aggódnom, tudja, miről beszélek. Ha hiszem, ha nem, neki is hasonló a problémája. Ugyan nem tudtam a rajtam lévő krém miatt rendesen kinyitni a szemem, de tisztán emlékeztem rá, hogy nagyon szép, sima bőre volt, annak ellenére, hogy egy kb 50 éves hölgyről beszélünk.

Mondta, hogy az ő esetében sem a természet műve ez a szép bőr, hanem a Laumar InstanTENSE krémjének köszönheti, melyet akár én is megrendelhetek az https://instantense.hu oldalról.

Soha nem hallottam még erről a krémről, úgyhogy a kozmetikus felajánlotta, hogy mesél róla nekem egy picit.
Nem egy átlagos krémet kell elképzelni, hogyha az InstanTENSE krémről beszélgetünk. A hagyományos szemránckrémekkel ellentétben ez azonnal hat, csupán 3-5 percet kell várni, és a hatás is egyből szembetűnő. A szem alatti karikák kisimulnak, halványodnak a karikák.

A krém hatása 6-10 órán keresztül tart, de csak akkor, ha alkalomszerűen használjuk, ugyanis a rendszeres használattal tartós eredményhez juthatunk.

Alapvetően pici az InstanTENSE tubusa, de azért, mert nagyon gazdaságos maga a krém. Elég egy ici-pici pötty a szemed alá, és már hat is a krém, szóval sokáig elég.

Nagyon tetszett, amit mesélt a kozmetikus hölgy, így megkértem, hogy írja fel nekem egy lapra a https://instantense.hu címet, hogy megrendelhessem.

A szobába visszaérve nem haboztam, fel is mentem az InstanTENSE weblapjára, hogy utána járjak a csodakrémnek.
Nagyon igényes weboldal fogadott, ahol rengeteg információt találtam, és sok-sok előtte-utána fotó mutatta be, mit tesz az arcunkkal a krém. Lenyűgöző eredményeket láttam! Hihetetlen, pár perc alatt mennyit javít az ember külsején.

Egyből meggyőzött, tudtam, hogy nekem is kell, pláne, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adnak rá. Ha nem lennék elégedett az eredménnyel, akkor visszaküldhetem a krémet 30 napon belül.

Nem hezitáltam, megrendeltem. Kíváncsian várom, mit tapasztalok majd, amikor megérkezik és elkezdtem rendszeresen használni.

Akárhogy is, ha szeretni fogom a krémet, akkor sem mondok majd le az időnkénti panziós lazításról, és mindenképpen meg fogom köszönni a kozmetikus hölgynek az ajánlást!