A panziónk számára szerelőt kellett találni több problémára is

Sok kisgyereknek van szerintem olyan álma, hogy egy saját panziót nyissanak. Nekem legalábbis biztosan ez volt a nagy tervem az életre. Sajnos ezt éveken át félre kellett raknom, mivel nem volt anyagi biztonságom. Ettől függetlenül is tudtam, hogy nem fogom sosem feladni ezt az álmot, úgyhogy minden hónapban szépen félreraktam egyre többet a keresetemből.

És mit hoz az élet? Tavaly sikerült is megnyitnunk a város szélén. Minden tökéletesen szuperül ment. A vendégek tucatjával jöttek minden hónapban és egyre több lett az önbizalmam. Sajnos pont ezért döbbentett meg, mikor egyszerre szakadt rám több probléma is. Nem működött a bojler, az egyik WC is elromlott és a radiátor is felmondta a szolgálatot. Nem tudtam, hogy létezik-e egyáltalán olyan cég, aki egyszerre foglalkozik ezekkel a problémákkal, vagy külön-külön kell majd találnom szerelőt mindegyikre.

Rákerestem hát, hogy víz gáz fűtésszerelő budapest területén és reménykedtem, hogy találni fogok gyors megoldást.  Az első amit kiadott, az a Vízgázfűtésszerelő24 oldala volt, ami nem igazán meglepő a nevük alapján. Lassan azonban rájöttem, hogy jóval többről volt itt szó, mint egy véletlen egybeesésről.

Először is, nem tudom, hogy víz gáz fűtésszerelő budapest területén hány cégnél található meg egyszerre. Engem lenyűgözött már ezzel és nagyon izgatott lettem, miközben utánanéztem a különböző problémáimnak. Mindegyikre volt egy külön fül. Így például a bojlerrel kapcsolatos problémámat a „gázszerelés” részlegen kezdhettem megoldani. Miután ráléptünk ezekre a kategóriákra, még inkább leszűkíthettük a keresésünket azzal, hogy kiválasztottuk a specifikus gondunkat.

víz gáz fűtésszerelő budapest

Én a bojler javításra kattintottam és egy szép hosszú tájékoztató fogadott. Ebben leírták azt, hogy mik okozhatják a problémákat. Nekem már ez is nagyon tetszett, mert legalább valamennyire megérthettem azt, hogy mi romlott el és nem csak a szerelő tudására vagyok bízva. Ez azért is jó, mert így később nem kell azzal szenvednem, hogy miként írjam körbe az ügyintézőnek a hibát.

Ezeknek tudatában átugrottam a fűtésszerelés és vízszerelés fülre egymás után és ott is elolvastam mindent, amit megtudhattam a WC-kről és a radiátorokról. Kicsit már bele is éltem magamat az egész szerelő szerepbe. Soha nem gondolkoztam még el ilyen formán az otthoni, használati tárgyaimról. A Vízgázfűtésszerelő24 azonban új perspektívába helyezte nekem ezeket a szerkezeteket is.

Ami nagyon tetszett még bennük, hogy hosszú évek tapasztalata áll a cég mögött. Elég ritka a víz gáz fűtésszerelő budapest területén, főleg az olyan, melyik megbízható és már hosszú ideje űzi a szakmát. Egyre kevesebb indok kellett ahhoz, hogy teljesen meggyőzzenek azzal kapcsolatban, hogy őket hívjam fel.

Meg is tettem ezt, egy olyan ügyfélszolgálaton ami a nap bármelyik pillanatában elérhető. Hihetetlen, hogy ilyen sokoldalú szolgáltatás mellett, még ezt is képesek fenntartani. Engem nagyon megnyugtat az a lehetőség, hogy bármikor fel tudom hívni őket. Nem érzem magamat időhöz kötve és azt is tudom, hogy sosem hagynának cserben, ha esetleg a szerelés után még fellépne valamilyen komplikáció.

Megbeszéltem hát az ügyintézővel, hogy milyen gondokkal küszködök a panzióban és nagyon készségesen végighallgatott. Ezután elmagyarázta, hogy nem kell az ilyen dolgoktól megrémülni, ezek mindennaposak és nemsokára megérkezik a segítség. Meglepően gyorsan ki is jöttek a szerelők, én pedig folytathattam a panzió vezetését. A legjobb az volt az egészben, hogy tudtam, hogy kit keressek, ha legközelebb ilyen problémám lenne.