Az esküvő fotósarok miatt nem kell nagyobb rendezvénytermet keresni

Négy hónappal a Nagy Nap előtt már javában szervezzük az esküvőnket. A helyszínben már nagyon régen megegyeztünk. Ugyanis van egy kedvenc vidéki panziónk, aminek gyönyörű kertje, és nagyon hangulatos rendezvényterme van. Így a vőlegényem és én egyetértettünk abban, hogy nem is kell más helyszínt keresnünk. Nemrégiben, amikor azon gondolkodtunk, hogy hogyan tehetnénk még nagyszerűbb élménnyé a lagzit mind saját magunk, mind pedig a vendégeink számára, eszünkbe jutott, hogy korábban egy közös ismerősünk esküvőjén nagyon király, maximálisan berendezett esküvő fotósarok volt, ami nekünk is nagyon jó ötletnek tűnt.

Fel is hívtam az ismerősünket, hogy ő honnan tett szert a király fotósarokra, ő ajánlotta a selfiegep.hu weboldalt.

Ami még eszembe jutott ezzel kapcsolatban később, az az volt, hogy nem kell-e egy ilyen fotósarokhoz nagy hely, mert az a panzió rendezvénytermében nem lenne. A selfiegep.hu-ról azonban hamar kiderült, hogy egy esküvői fotósarok berendezéséhez egyáltalán nem kell nagy hely, így a panzióban is könnyedén el fog majd férni.

De mi is az az esküvő fotósarok?

A selfiegep.hu információi alapján az esküvő fotósarok egy mini fotóstúdió, ami kiváló minőségű fotók készítésével örök emlékké változtathatja a nagy napot minden vendég, és az ifjú pár számára is. Ráadásul a köszönőajándékon sem kell többet ötletelni, hiszen a fényképek tökéletes, kreatív és egyedi ajándékok is egyben.

Ilyen fotósarkot természetesen nem csak esküvőkre, hanem bármilyen rendezvényre bérelhetünk. A selfiegépes fotósarok legfontosabb eleme maga a selfiegép. A selfiegep.hu leírásiból kiderül, hogy ez egy olyan prémium minőségű képek készítésére képes, tükörreflexes kamera. A gépet egy egyszerű érintőképernyős felület segítségével bárki könnyen kezelhet. A gép nem csak megörökíti az aktuális rendezvény legnagyszerűbb pillanatait. Hanem azonnal ki is nyomtatja a kész képeket, így az emlékeket rögtön magunkkal vihetjük a zsebünkben. A nyomtatás mellett a gép digitális formában is megőrzi a képeket, így azok valóban örök emlékké válhatnak. A selfiegép mellett a fotósarok tartalmaz még olyan vicces kiegészítőket (pl. parókák, álarcok stb.), amelyek még inkább feldobják a képeket. Illetve kérhetjük, hogy tartalmazzon egy az aktuális esemény hangulatát megfelelően tükröző hátteret is.

A selfiegep.hu csapatától bérelhető fotósarok bérlésekor nem kell amiatt aggódni, hogy az nem fér majd el az esküvő helyszínén. A teljes fotósarok felállításához ugyanis mindössze egy 3×3 méteres helyre van szükség. A weboldalról az is kiderül, hogy a sarok felállítása és a selfiegép üzembe helyezése mindössze 20-30 percet vesz igénybe, de annak érdekében, hogy minden zökkenőmentesen menjen, a csapat munkatársai már 1 órával a bérlési időpont előtt a helyszínre érkeznek.

A selfiegep.hu szolgáltatáscsomagjában ezt mind megkapod

Azon kívül, hogy részletesen tájékozódhatunk arról, hogy pontosan mi is az a selfiegép, és hogyan is működik, a selfiegep.hu oldalán fotósarok bérlésére is lehetőségünk van. A weboldal által kínált szolgáltatáscsomagban pedig minden benne van, ami a fergeteges szórakozáshoz kell. A selfiegép és a kiegészítőkkel berendezett fotósarok mellett ezt adja még a selfiegep.hu csomagja:

  • A fotók papírjára (előzetes egyeztetés alapján) rá tudnak nyomtatni olyan infókat, mint például a dátum, az esemény neve, vagy az eseményt rendező cég logója.
  • A díjmentesen biztosított fehér háttér helyett (némi felár ellenében) válogathatunk a cég király fotófalai közül is.
  • A szolgáltatást 4, 6 vagy 8 órás intervallumra igényelhetjük, az időtartam meghosszabbítására pedig akár a helyszínen is lehetőségünk van.
  • A bérlés költségeiért cserébe korlátlan mennyiségű fényképet készíthetünk.

A selfiegep.hu tehát mindent biztosít, ami egy fotósarok működtetéséhez szükséges. Ráadásul annak érdekében, hogy tényleg minden rendben menjen, egy munkatársuk végig a helyszínen marad, és segít a csodás pillanatok megörökítésében.

Szerinted is jó ötlet egy esküvői fotósarok? Szükséged lenne ilyen mini fotóstúdióra bármilyen rendezvényre? Kérdéseid vannak?

Akkor irány a selfiegep.hu!