Érdekes panzióban jártunk, érdekes megoldásokat láttunk

Egy magánházból volt kialakítva legutóbbi nyaralásunk során a szálláshelyünk. Egykoron volt magánház csak persze, de szerettük azokat a megoldásokat, amikkel többek számára ideális, átmeneti szálláshellyé varázsolták. A teraszunk fölé erősített árnyékoló háló például annyira tetszett, hogy az egyébként nagyon közvetlen recepcióstól meg is kérdeztük, hol lehet ilyet vásárolni, mert magunknak is szeretnénk. Családi vállalkozásban intézték a panzió fenntartását, már tudtuk előre, hogy a tulaj unokatestvére a recepciós éppen, aki ott ült, ezért mindenben tudott is segíteni, a családias, fesztelen hangulat áldásos hatásának köszönhetően.

Elmondása szerint az egyik nagyker volt a származási helye annak, amit kerestünk, de végül mi találunk olcsóbban, nagyobb választékban hasonló dolgokat. Noha eredetileg azt írtuk a keresőbe, amit nekünk javasolt: belátásgátló háló kerítésre praktiker. Mégis, a kutatásunk során egy gazdabolt.hu nevű shopnál kötöttünk ki, ahol mindenből lenyűgözött a kínálat, nem csak belátásgátló hálóból, ami kerítésre is erősíthető. Veteményezéshez, fűnyíráshoz, szüreteléshez – rengeteg a beszerezni való, jutott eszembe, amikor megörültem az áruk forgatagának.

Azt láttam, hogy mind a kiskertünk, mind a házunk udvarának rendben tartásához innen tudok, tudunk a jövőben rendelni bármit, és többféle úton-módon tehetünk fel kérdéseket is, akármivel kapcsolatban. Nem csak az oldalon található “Chat gombra” gondolok, nézzétek meg magatok is, mi mindent kínálnak: gazdabolt.hu. Fórumok, videós okító- és segédanyagok, erre kijelölt tanácsadók.

Nem véletlenül a kis- és nagygazdálkodók székhelye is ez a webes üzlet! (Negyvenkétezer Facebook-követőjük van, nem hittem a szememnek) Tényleg nem csak az elérhető termékek színessége és változatossága lenyűgöző, hanem a mennyiség is, amiben minden rendelkezésre áll. Látom, hogy kifejezetten nagy gazdaságok is tényleg rájuk támaszkodnak. És ha kell egy belátásgátló háló kerítésre praktiker helyett máshová is lehet fordulni, mert hiába nem kertészkedünk éppen, ami a házat, illetve azt, ami akörül található, és ami az általunk szépíthető környezetet illeti, a legtöbb dologban kaphatunk szakszerű segítséget a gazdabolt.hu-nál.

Gyártó szerint is szűrhetünk a termékfelhozatalban – ez bevált módszereket alkalmazó profiknak fontos, és mint kitértem rá, kérdezhetünk, kérhetünk tippeket. Ha valami konkrét terméktípus vált be mondjuk a növényeinkhez, és csak abban bízunk, itt komoly eséllyel megtaláljuk. Még a felhasználók egymással való kapcsolatba lépését is segítik, mert hivatásszerűen állnak mindenhez, ami ház körüli munka, vagy gazdálkodás!

Mi egy átlátszatlan belátásgátló hálót rendeltünk elsőre, a kerítésünkre tehát, de azóta rengeteg másban is fordultunk már hozzájuk. Hozták mindig a termékeket késlekedés nélkül, és mindig előre utaltunk, mégsem fordult elő az, ami más webshoppal néha megtörténik: ha már kifizettük az árut, egyesek nem tüsténkednek a postázás, vagy szállítás ügyében, de a gazdabolt.hu sokkal korrektebb gyakorlatot követ! Elköteleződtem feléjük és nektek is őket ajánlom innentől kezdve – a felsorolt tárgykörükben.