Kikapcsolódás természetes közegben

Imádom az őszi tájat, ezért, ha tehetem mindig ősszel is elmegyünk a párommal legalább egy hosszú hétvégére, valahová a hegyekbe, hogy lássam a faleveleket ezer színben pompázni.  Ilyen esetekre van egy állandó, jól bejáratott panziónk, mellyel nagyon meg vagyunk elégedve. A család jókat eszik, és a jókat kirándulunk az erdőben a Kéktúra vonalán. Majd a jól megérdemelt pihenésünket tudjuk tölteni a kellemesen fárasztó túránk után. A panzió évről, évre megújul, most is egy nagy újítást vezettek be, ami nem más volt, mint a napelem rendszer kiépítése. Meg is kerestük a szállásadónkat, hogy milyen csuda újítást találtak ki, amellyel nem csak a környezetünket védjük, hanem az energia számlájukat is csökkenteni tudják.
El is mondta a szállásadónk, hogy ha már felújítás, akkor legyen teljesen, úgy, hogy az a környezetüket is szolgálja. Sokat vívódtak azon, hogy melyik céget válasszák és kitől rendlejék meg a leszállítást és a felszerelést.

Mivel tudták, hogy mit szeretnének a ház tetőjükön látni, hogy milyen kW-t teljesítménnyel rendelkezzen a napelem rendszerük, ezért olyan cég nyomába eredtek, akik képesek olyan kritériumokkal dolgozni, amiket ők kitaláltak, és az utána olvasás után elképzeltek maguk számára. A szállásadóink számára nem volt annyira egyszerű az, hogy megtalálják azt a kivitelező céget, akik mindent tudnak teljesíteni. Sokat kerestek az interneten, amikor is rátaláltak egy megfelelő cégre, akik nem csak remek honlappal rendelkeznek, amin könnyűszerrel ki tudtak igazodni, hanem nagy szakértelemmel is. És ez már a honlap átvizsgálása után feltűnt a szállásadóink számára, nem más miatt, minthogy olyan remek beszámolókat tartalmaz az oldal, mely az ország különböző pontjairól érkezett, az is megtetszett a szállásadóim számára, ami hozzá is járult ahhoz, hogy ezt a remek céget választották a napelem rendszerük kivitelezőjének, hogy az oldal olyan beszámolókat tartalmaz, mely mind pozitív töltetű, és különböző kW teljesítményű napelem rendszerekről szól. Így biztosak lehetnek abban a megrendelők, hogy minden a cég által forgalmazott termék, jó minőségű, és a ház méreteihez mérten kiválóan működik és az általa termelt energia a ház lakóit teljes mértékben kiszolgálják. Nem volt kétség, hogy árajánlatot kérnek a cégtől, hiszen szerették volna tudni, hogy a cég szakemberei milyen napelem rendszert ajánlanak, milyen teljesítménnyel, hogy az a panziót és az ott tartózkodók minden igényét kielégítsék.  Az árajánlatban megadták, hogy mekkora a ház mérete, és hogy mekkora tetővel rendelkezik. Ez alapján egy nagyon korrekt árajánlat érkezett a cégtől a napelem rendszerrel.

A napelem rendszerek ár kategóriában nagyon jó helyen, az elsők között helyezkedik el.  Mivel itt az árajánlatban feltüntetett napelem rendszerek ára kimagaslóan kedvező volt, ezért a szállásadóim nem is gondolkodtak sokat, megrendelték a napelem rendszerüket. A cég pár héttel a rendelés leadása után már meg is kereste őket, hogy időpontot egyeztessenek, hogy mikor is tudnának érkezni. Mindvégig nagyon készségesen és az ügyfelük igényeihez igazodtak, mivel a panzióban nem szerették volna zavarni az éppen ott pihenő vendégeket. Így úgy igazodtak a panzió lefoglaltságához. Szuper csapat érkezett ki a felszereléshez és a napelem beüzemeléséhez. A házigazdák nem is gondolták volna, hogy ennyire összeszokott, jól működő társasággal sikerült szerződést kötniük, akik a hivatásukat nagyon is komolyan veszik és nagyon is értenek a megújuló energiaforrásokhoz. A panzió tulajdonosai azóta minden vendégeiknek szívből ajánlja a céget, mivel ők nagyon meg vannak velük elégedve.