Majdnem le kellett mondani ezt a szuper szállást

A kedvesemmel minden évben kijelölünk magunknak egy olyan helyet belföldön, ahol élvezhetjük a termálfürdők csodálatos világát.

Már sok panziót megismerhettünk az évek során, és voltak köztük jók és kevésbé kellemesek is.

Tavaly azonban rátaláltunk az eddigi legprímább szállásunkra, ráadásul még a termálfürdő is csak pár perc sétára volt tőle. Nagyon kedves volt a személyzet, és a svédasztalos reggeli is szenzációs volt.

Most először úgy döntöttünk, hogy kétszer egymás után is ugyanarra a helyre megyünk, annyira elégedettek voltunk. Jó előre lefoglaltuk a szállást, mert így sokkal olcsóbb volt. Azonban egy nem várt fejlemény majdnem betett nekünk.

A feleségemmel mindig motoron szoktunk utazni, azonban észrevettem, hogy a hanyagságom miatt a jelenlegi motorgumi már nagyon erősen el van kopva. Veszélyes lett volna így utazni, ezért kétségbeesetten elkezdtem keresni egy forgalmazót, akik gyorsan cserélni tudnák az abroncsokat.

Hatalmas szerencsémre találtam egy olyan szervizt, akik nem csak gyorsan, de alaposan is dolgoznak. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor az a legegyszerűbb, ha fellátogattok a weblapjukra, amit a motortire.hu címen tudtok elérni.

Úgy kezdtem az egészet, hogy az internetes oldalukon kiválasztottam a motoromhoz való motorgumikat. Ez nagyon gyors és egyszerű volt, köszönhetően annak, hogy az oldalt úgy találták ki, hogy a lehető legegyszerűbb legyen navigálni a termékek között.

Az én gépemhez viszonylag speciális gumi való, de ennek ellenére pár perc alatt már meg is találtam, és ott is volt a megrendeléseim között.

Mivel szorított az idő, ezért nagyon örültem neki, hogy rövidesen mehettem is érte. Szállítással is lehetett volna kérni az árut, de azt most nem akartam megvárni.

Külön szolgáltatásként kérhettem tőlük azt is, hogy szereljék fel mindjárt a motorgumikat. Én éltem ezzel a lehetőséggel, hiszen jól láttam, hogy mennyire profi a szervizük. Rengeteg csúcskategóriás eszközt és szerszámot láttam ott, amit onnan tudok, hogy egy kicsit én is értek ezekhez.

Nekem csak annyi volt a dolgom, hogy egy kényelmes székben kellett várakoznom. A rövid várakozás után már gurulhattam is a motorommal a garázsból.