Pihenés közben kinézték mit is fognak vásárolni

Anyukámék nem szeretnek nagy hőségben nyaralni menni. Valahogyan nem bírják már úgy a kánikulát, ezért már pár éve azt találták ki, hogy amikor legyem a szezon, ősszel indulnak el pihenni. Erre az időintervallumra találtak egy remek szállást, ahová már visszajáró vendégek szoktak lenni. Nem is csoda, mert szuper környezetben van maga a szállás, az erdő közelsége miatt sokat túráznak itt, a jó levegő már nagyon fontos számukra, mindamellett, hogy aktívan szeretnek pihenni. De az aktív pihenés mellett, mindig beiktatnak olyan napokat is, amikor a szállásuk wellness részlegét használják ki és fedezik fel újra és újra, illetve a közelben van egy remek termál lehetőség is, így azt is meg szokták látogatni. Nagyon összetett napokat töltenek el az adott szálláson, azt szokták mondani, hogy olyan mintha egy perc alatt el is menne akár egy heti ott töltött idejük. Szerencséjükre, a környékben remek éttermek is vannak így a gasztronómia is helyet kap a mindennapjaikban. Ami számukra még nagyon fontos, hogy mivel már ősszel érkeznek a szállásukra, ezért már kisgyerekes, illetve gyerekkel rendelkező családok nem szállnak meg, tehát viszonylagosan csendben tudják eltölteni a napjaikat. Így ténylegesen nagyon ki tudnak kapcsolni a mindennapi mókuskerékből. De már az utolsó napokban anyukám elkezd gondolkodni, hogy nincs otthon mit enniük, hazafelel hova is kell beugraniuk, hogy legyen mit este vacsorázniuk.

Ezért is nagyon örül annak az oldalnak, amit még én mutattam meg neki, és amit a megmutatás első pillanatától nagyon kedvel és azóta használja is előszeretettel. Ez az oldal zseniális, nekem is úgy mutatták, és úgy gondoltam, hogy erről mindenkinek tudnia kell, ezért én is az ismerőseimnek és a családtagoknak azonnal tovább is adtam. Az akcioleso.hu nem mással foglalkozik, mint hogy különböző élelmiszert is forgalmazó cégek akciókkal teli újságját összeszedi, és ezeket pdf formátumban felrakja az oldalára. Tehát bárki meg tudja nézni, nem is kell mindenképpen letöltenie, hanem csak meg kell nyitni pdf-ben. Milyen remek ötlet, ami nagyon formabontó és talán még a környezetvédelemben is szerepet tud azzal vállalni, hogy nem lesz olyan nagy példányszámban szüksége az embereknek a nyomtatott és a postaládába bedobott akciós újságokra. Ezáltal kevesebb fát is kell kivágni, talán ezen a gondolatmeneten is indultam el, és anyukám is így vélekedik. Mind a ketten használjuk az oldalt, nekem természetesen nagyon könnyű feladatom van a különböző netes oldalak kezelésével, de az idősebb korosztály is simán megbirkózik vele. Tehát anyukám is olyan könnyedén kezeli az oldalt, talán ez is volt az oldal üzemeltetőjének célja, hogy minden korosztály könnyen kiigazodjon és különösebb nehézség nélkül azonnal tudja használni.

Csak a fejlécen meg kell találni, hogy melyik bolt aktuális újságját szeretné megnézni az érdeklődő. Természetesen első körben csak azok az újságok szerepelnek, melyek élő akciókat tartalmaznak. De a mi nagyszerű ebben az oldalban, hogy ha egyik, vagy másik forgalmazó cégnek több helyen működik üzlete és az üzletek kínálata között valamilyen eltérés van, akkor azokat is külön feltüntetik, hogy ez most erre és erre az egységre vonatkozik. Tehát mindig az éppen aktuálisan élő újság található meg az oldalon.

Amikor pedig megmutattam anyukámnak az oldalt, akkor tudtam, hogy ő melyik élelmiszert forgalmazó boltot szeret és, hogy hova jár sokat. Ezért is elküldtem neki, hogy hogyan is éri el PENNY Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ. Chaten megkapta, hogy PENNY Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ, és máris tudta, hogy az oldalon hogyan navigálja magát.

Eleinte még kicsit bátortalan volt, de ahogyan megkapta az instrukciókat; PENNY Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ, már neki is látott az oldal feltérképezéséhez, és kedvenc üzlete kínálatának megtalálásához. Szuperül ment is neki, és azóta nem is kéri a papír alapú újságokat, a szórólapokat osztó emberrel meg is beszélte, hogy ne is adjon számukra több újságot, ő talált egy sokkal jobb lehetőséget, egy alternatívát, hogy ne kelljen a papírt használnia.

És ténylegesen is így gondolja, hiszen azóta csak az oldalt használja, még olyat dolgai is kialakultak, hogy egyes boltok kínálatát összehasonlítja az újságok alapján, és ahol árakat talál oda látogat el vásárlás céljából, van amikor két helyre is benéz. Szuper lehetőségnek tartja az oldalt, és örül, hogy ilyen részletesen meg tudtam neki mutatni; PENNY Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ, hogy hol is találja a kedvenc üzletének újságját.

Most is a pihenésük végéhez közeledve, elkezdte lapozgatni az pdf-et, hogy mit is vegyenek. Amikor pedig mindent összeírt, akkor indulnak el. De mivel ez az újság bármikor és bármiről elérhető, így nagyon szerencsések azok, akik már a tudatában vannak, ennek a csodás oldal létezésének.

Anyukám is hol telefonról, hol pedig számítógépről nézi meg az újságokat, és volt már olyan is, hogy az üzletben kellett elővennie a telefont, hogy nehogy valamilyen árucikk kimaradjon, melyet kedvező áron tud megvenni, ezért megnézte ott a boltban a telefonját. Annyira jó, hogy ilyen mobil tud lenni egy újság, nem kell magával vinnie az embernek, a táskájába passzíroznia, hanem ott van, ott lapul a telefonjában.

Nem utolsó sorban azt is ki kell emelni az oldal tekintetében, hogy nem csak az újságok, de a cég által megadott, akciós termékek is megtalálhatóak rajta. Egyesével, a régi és az új akciós árakat is tartalmazva. Természetesen a mai világban már elmaradhatatlan módon fényképekkel és némi termékleírással mellékelve, csak a könnyebb választás miatt. Az oldalon különböző lapfülek mutatják, hogy milyen termékeket is lehet megtekinteni. A termékleírások is zseniálisak, hiszen az összetevőket is feltüntetik, valamint az adott és lebontott egységárat. Így igazán könnyű eltervezni a heti bevásárlást, hogy már minden adott részletet ismer az ember. Kielemezhette és megtervezhette, hogy mennyit is fog költeni, jó, hogy a költségvetés megtervezésében is segít az oldal. Egy hozzávetőleges számot tud szerezni a vásárló arról, hogy a kasszánál mennyi is lesz a végösszeg. Annyira bejött ez a netes újságnézegetés anyukámnak, hogy a barátnőinek is elküldte, hogy neki milyen elérési útvonalat ajánlottam; PENNY Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ, hogy megtalálja a kedvenc boltjának újságját. Mindenki jól jár ezzel a csodás oldallal ez ügyben kérdés sincs. Örülök, hogy az anyukám ennyire nyitott, és hogy ilyen könnyedén tudja használni és általa meg tudja tervezni a bevásárlását. Nagyon jó ötlet volt ez az oldal, és ténylegesen minden korosztály tudja használni a kezdő háziasszonytól a rutinosig, vagy az agglegénytől a házasig, mindenkinek is segítséget tud nyújtani.