Takarítógéppel egy panzióban

A párommal évek óta visszajárunk az egyik dunántúli panzióba. Mi magunk sem tudjuk pontosan megmondani ennek a folytonos, szűnni nem akaró visszatérésnek az okát: nem tudunk abban megállapodni, hogy a szállás hangulata, elhelyezkedése, vagy pedig ára ejt minket annyira rabul, hogy más panziókra rá se tudjunk nézni?

Ha jól emlékszem, ez lesz az ötödik év, amikor odalátogatunk. Hihetetlen egyébként, mindig is tartózkodással viseltettem az olyan emberek iránt, akik évről évre ugyanabba a szállodába mennek.

Úgy gondoltam, hogy ezt csakis kizárólag valamiféle sznobságból tehetik, vagy pedig abból a félelemből, mely szerint az új dolgok kipróbálása egyedül csalódással végződhet.

Legutóbbi nyaralásunk alkalmával egy felettébb mulatságos jelenetnek lehettünk tanúi: egy kislány ugyanis – önjelölt felfedezőként – úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz átrendezni a koktélbár ital-készletét.

Aggodalomra semmi ok, sem a kislánynak, sem pedig a környezetnek nem esett bántódása az átrendező művelet során.

A padló azonban már nem volt ilyen szerencsés: az újonnan keletkező, ragadós tócsáktól lépni is alig lehetett rajta.

A személyzet tanakodott is pár percig, hogy mitévők legyenek. Nagyjából fél órányi fejvakargatás után aztán egyiküknek eszébe jutott, hogy van egy egytárcsás takarítógépük a panzió elrejtett szertárjában.

Mint azt később megtudtuk, a takarító szerkezetet a greenwaykft.hu oldaláról rendelték nemrégiben, és mindig azt vették elő, hogyha valamilyen szélsőséges, tisztítási szituáció állt volna elő.

A greenwaykft. hu nevezetű oldalon ugyanis számos tisztító gépezet vásárlására is lehetőségünk nyílik: seprőgéptől kezdve, egytárcsás takarítógépen át a szárazhabos szőnyegtisztítóig mindent megtalálhatunk itt, amire épp szükségünk van.

A TASKI ergodisc 165 nevű egytárcsás takarítógép azonban azért olyan különleges, mert meglehetősen ergonomikus kialakítással rendelkezik: állítható a magassága, formatervezett irányítókarral látták el, valamint igencsak alacsony zajszint jellemzi, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy még a holtak is feltámadnának a gép keltette hangzavartól.

Arról nem is beszélve, hogy mennyire egyszerű működtetni: a kiegészítők rögzítéséhez ugyanis nincs szükség semmilyen specifikus szerszámra, továbbá az összecsukható kialakításnak és leválasztható súlynak hála zökkenőmentesen szállítható.

Nagy előnye még a greenwaykft.hu nevű oldalnak, hogy tisztán és világosan feltünteti az adott termék legfontosabb tulajdonságait: a mérettől kezdve a cikkszámig mindent megtudhatunk az általunk preferált szerkezetről.

Nem csoda, hogy a panzió dolgozói ilyen kincsként őrzik az ergodisc 165-öt: használható sikálásra, alaptisztításra, kristalizálásra, polírozásra, parkettatisztításra, valamint samponos szőnyegtisztításra is.

Mindezen kívül pedig rendkívül biztonságos és sokoldalú egytárcsás takarítógép, amely garantáltan nem fog csalódást okozni, ahogyan a greenwaykft.hu sem.

A gépezet valóban nem árul zsákbamacskát: a ragasztószerű foltokat ugyanis maradéktalanul sikerült eltávolítani az ergodisc 165 segítségével.

A kislány először szomorú volt, hogy eltüntették a “művét”, aztán boldog ugrálásokba kezdett, mert nagyon tetszett neki a ragyogóra tisztított padló látványa.

Az az érzésem, hogy azzal a kislánnyal voltak még később is gondok a panzióban töltött ideje alatt, de abban is biztos vagyok, hogy a greenwaykft.hu valamely tisztítógépével sikerült feltakarítani az okozott “kárt”.